Villa te koop in Altea, Alicante  Ref. 14282

Kenmerken woning

Deze villa is gelegen op een verhoogd plot met prachtig open uitzicht op zee en binnen handbereik van de prachtige mediterrane stad van Altea aan de Costa Blanca. Minder dan 15 minuten rijden van Calpe en Moraira en ongeveer één uur rijden van Valencia, combineert het gebied de rust gevoel van een vissersdorpje met de culturele plannen aangeboden door de grote steden.
De villa ligt in het Altea Hills resort en geniet van 24-uurs beveiliging dicht bij de kust van de Middellandse Zee. Altea Hills heeft een Hotel, bars, restaurants en is niet ver van de mooie stad Altea en de sport Marina Campomanes gelegen en heeft een gemakkelijke toegang tot de snelweg.
In elke kamer, is de ingang van licht geoptimaliseerd om te maximaliseren het comfort. De grote ramen van de lounge hebben mooi uitzicht op het zwembad en aangelegde tuin.
De villa is ontworpen om het verkrijgen van de maximale privacy in het villa, zwembad en tuinen. Nacht verlichting omvat exterieur en interieur verlichting, perfect geïntegreerd in de project-esthetiek. De akoestische isolatie voor de ramen, interieur en exterieur muren is specifiek studeerde aan het voorkomen van geluidsoverdracht van buitenaf en van de ene kamer naar de andere.

Verkoopprijs: 1.495.000 €
Totale prijs: 1.700.415 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
Status: Bestaande woning
Locatie: Altea, Costa Blanca Noord, Spanje

Kenmerken

4 Slaapkamers4 BadkamersAir conditioning
Ingerichte keuken
Open keuken
Standaard keuken
Vloerverwarming
Alarm systeem
Lift
Parkeren
Privé zwembad