Villa te koop in Calpe, Alicante  Ref. 12597

Kenmerken woning

Gelegen op slechts een paar minuten lopen van de vier grote supermarkten, het strand, de restaurants en centrum van de stad, is het de ideale locatie voor wonen in Calpe. Vanuit de ramen en het dakterras zijn er prachtig uitzicht op de zee, bergen en natuurlijk, de iconische Penon de Ifach.
De woning is gelegen op een perceel van 650 m2 en heeft een build van 203 m² meter, onderverdeeld in twee zelfstandige twee slaapkamers, twee badkamer eenheden die ideaal is als u wilt genieten van gezellige vrienden en familie te blijven nog uw eigen ruimte , of als alternatief biedt de mogelijkheid voor prime huurinkomsten. Het beschikt ook over een grote garage, auto haven of drogen gebied, parking voor meerdere auto’s, zomerkeuken, privézwembad, gemakkelijk te onderhouden tuinen en verschillende gebieden voor ruim voldoende opslagcapaciteit. De villa is zuidelijke gerichte.
Interieur specificaties
Het hoofdgebouw bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer, een grote eetkamer, lounge, aparte keuken, gast Bad/wasruimte en hal. Totaal 112 vierkante meter.
Het lagere appartement bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer natte ruimte, gastentoilet, gecombineerde woon diner en aparte keuken, overdekte naya. Totaal 91 vierkante meter.
Er is een airco in de bovenste appartement, voorzien van elektrische kachels en plafondventilatoren, en het water wordt verwarmd door zonnepanelen op het dak. De watervoorziening heeft ook een deposant tank die zorgt ervoor u nooit kort van water dat als de levering druk laag of gesneden uit.
Buiten Details
Buiten de keuken is deur een verhoogd terras gebied van ongeveer 10 vierkante meter, ideaal voor die buiten ontbijten.
De nier-vormige zwembad is meer dan 26 vierkante meter en ernaast is de grote zomerkeuken met barbecue, water en elektrische voeding.
De garage is een royale 24 vierkante meter en ernaast een dekking gebied die momenteel wordt gebruiktals wasserei mar is ook geschikt voor een kleine auto; Er is verdere parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op de oprit. De poort van het voertuig is elektrisch extern gecontroleerd.
Er zijn drie verdere opslag/workshop gebieden van ongeveer 18 vierkante meter zo goed als extra opslagruimte in de zwembad pump room en aangrenzende onder patio archief.

Verkoopprijs: 365.000 €
Totale prijs: 415.605 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
Status: Bestaande woning
Locatie: Calpe, Costa Blanca Noord, Spanje

Kenmerken

4 Slaapkamers4 BadkamersAfzonderlijke keuken
Air conditioning
Berging
Ingerichte keuken
Open haard
Open keuken
Standaard keuken
Alarm systeem
Zonnepanelen
Parkeren
Privé zwembad