Villa te koop in Palma de Mallorca ***  Ref. 10094

Kenmerken woning

Deze frontline villa met spectaculair uitzicht op de zee is gelegen in de woonwijk van Cala Viñas, zeer dicht bij Portals en Sol de Mallorca.

Het plot is ongeveer 1,650m2 groot en heeft een bebouwde bebouwde oppervlakte van ongeveer 1,126m 2, plus een veranda van 152 m2. Het huis is heeft drie verdiepingen en heeft over een toren entree, twee garages en twee liften, een woonkamer, zes slaapkamers en vier badkamers en twee kleedkamers en suite. Op de begane grond bevindt zich een grote centrale binnenplaats, een woon- / eetkamer, bijkeuken, een bibliotheek en een ruime keuken met kantoor, badkamer en toilet, evenals de toegang tot een ruime veranda met uitzicht en toegang tot een groot zwembad. De kelder herbergt een appartement voor personeel en een wasserij.

Verdere extra’s van deze villa zijn onder andere een fitnessruimte met sauna, een glazen koepel, alarmsysteem, marmeren vloeren, airconditioning en de mogelijkheid van rechtstreekse toegang tot de zee. Het pand is in nood aan renovatie.

 

Verkoopprijs: 7.000.000 €
Totale prijs: 7.959.600 €
Schatting omvat BTW, notaris, advocaat, overdrachttaks, registratiekosten, …
CategorieVilla
Locatie: Palma de Mallorca, Mallorca, Spanje

Kenmerken

6 Slaapkamers6 BadkamersBerging
Lift
Gastenverblijf
Parkeren
Privé zwembad
Copyright© 2017 Azull
Alle rechten voorbehouden