Dhr en Mevr M uit Neuville-en-Condroz

In zee gaan met Azull was een uitstekende beslissing. Na een persoonlijk gesprek met Marleen op het kantoor in Herentals waarbij we uitvoerig geïnformeerd werden over de Spaanse vastgoedmarkt en het koopproces werden we enkele weken later begeleid door het lokale Azull kantoor in Spanje (met dank aan Laurence en Jeroen) in onze zoektocht naar onze vakantiewoning. Door hun uitstekende kennis van de omgeving en goede contacten hebben we op enkele dagen een grote verscheidenheid aan woningen kunnen bezoeken wat ons toeliet onze wensen beter af te lijnen. Dit alles zonder druk. Ook de begeleiding doorheen het hele koopproces met bijstand van een Nederlandstalige juriste was tot in de puntjes geregeld. Dankzij Azull hebben we ons volledig kunnen concentreren op het essentiële: Het kiezen van de perfecte woning. Kortom, Azull zorgde voor een aangename koopervaring

Dhr en Mevr M uit Neuville-en-Condroz

Dhr en Mevr H en R V

Niets dan lof over de samenwerking met Azull.  Iedereen is heel professioneel bezig om de klanten correct te begeleiden om hun droom te verwezenlijken.

Mijn man en ik hebben ook de stap gezet en wonen sinds 9 maanden in Golf en Countryclub Las Colinas.

Elke dag is voor ons vakantie en genieten we 100 % van alles wat Spanje te bieden heeft. Dankzij de samenwerking met het Azull team en ook de toffe initiatieven van de Azull Club zoals de nieuwjaarsbrunch, houden we er steeds meer en meer vrienden aan over.  We hebben nog zoveel meer te vertellen maar kunnen het alleen maar aanraden aan andere toekomstige klanten.

Niet twijfelen, gewoon doen. go go go.  Groetjes H en R V.

Dhr en Mevr H en R V

Dhr en Mevr S uit Liedekerke

Amai, ik had niet gedacht als eigenaar van zo’n mooi appartement terug te keren…  Geert nog minder.  Onze bedoeling was in eerste instantie te kijken wat de regio van de Costa Blanca Zuid te bieden heeft en wat wij ons mochten voorstellen bij die villaatjes en appartementen.  De intentie om daar pakweg over 10 jaar te gaan overwinteren was er wel al een tijd.

Als we iets zouden kopen, waren we er – na de contacten via mail en op de beurzen die we bezocht hadden – al van overtuigd dat het via Azull zou worden.  Een eerste indruk geeft, vooral bij mij, de doorslag.  Het contact met Tania zat vanaf moment 1 goed.  We wilden niet gepusht worden en dat gevoel hebben we bij jullie nooit gehad.  Was dit er wel, dan hadden we zeker – ook ik – afgehaakt.

De nr 40 was een schot in de roos.  Niks is hierop aan te merken : uitzicht, omgeving, professionele afwerking,…  Kortom : ons droomappartement.  De klik had ik plots gemaakt op het terras van de club : dit is een goede investering die minstens zijn waarde houdt.  De plotse ommedraai bij Geert (zijn mayonaise was ondertussen steenhard geworden…) is er – denk ik – gekomen doordat hijzelf een absoluut wow gevoel had bij het geheel en plots het besef kreeg dat hij ‘mag’ genieten.

Ik mag wel zeggen dat Azull twee mensen heel gelukkig heeft gemaakt.

Dhr en Mevr S uit Liedekerke

Familie R uit Elversele

Azull is het immobiliën kantoor bij uitstek voor Spanje. Ze hebben Vlaamse agenten die ter plaatse wonen, Spaans spreken en de lokale regio kennen als hun broekzak.

Kopen is een ook kwestie van vertrouwen. Azull kent de Spaanse wetten en ze hebben overeenkomsten met lokale notarissen en consultants waardoor het legale en financiële luik plots een stuk veiliger wordt. Het koop proces was voor mij een aangename ervaring en ik ben nu de trotse eigenaar van een appartement in Spanje.

Familie R uit Elversele

Dhr en Mevr C uit Affligem

Graag wou ik u een dienst bewijzen door u mee te delen dat wij aangenaam verrast werden door uw collega in Spanje.
Hij heeft ons zeer goed ingelicht over alle mogelijke aankopen en heeft ons een uitgebreide rondleiding gegeven zodat dit tot een positief resultaat heeft bijgedragen.
Nogmaals dank voor de goede service.

Dhr en Mevr C uit Affligem
Copyright© 2021 Azull
Alle rechten voorbehouden