10 restaurants in Murcia

10 restaurants in Murcia

De 10 leukste restaurants in Murcia

In Murcia barst het van de leuke restaurants. Er tien toppers uitkiezen, is een moeilijke klus, maar we hebben het in ieder geval geprobeerd. Hou je van vis of toch eerder vlees? In het lijstje hieronder is er gegarandeerd voor ieder wel wat wils!

Heerlijk ontbijten in Los Alcazares

Voor een goed ontbijt aan een redelijke prijs moet je bij L’Ercarnacion in Los Alcazares zijn. Dit restaurant bevindt zich in een oud badhuis van 1900, dat nog in goede staat verkeert. Probeer zeker de beroemde Churros con chocolate met een café con leche. Zalig!

Verse vis

Visrestaurants vind je aan de kade van Cabo de Palos, een vissersdorpje met een gezellige haven.  De vis komt recht uit de zee, verser kan niet. Genieten kan op een van de vele terrasjes.

Uitzicht op de Mar Menor

In Lo Pagan kun je relaxen in El Rubio 360° met je bord vol verse schaaldieren en uitzicht op de Mar Menor.  Een glaasje Spaanse cava erbij, en het plaatje is compleet.

Niet zo ver van El Rubio 360°  is restaurant Venezuela de place to be om tapas te proeven. Simpel maar o zo lekker!

La Catedral

Bij de archeologische site in Cartagena en boordevol historische verhalen, moet je zeker bij La Catedral tafelen. Vergeet niet door de glazen vloer te kijken naar de rotsen.

Chic dineren met zicht op golf

Een chic diner? Dan is La Manga Club een must. In het restaurant Amapola vind je de echte mediterrane keuken: een streling voor de tong. Het uitzicht over de golf tot aan de Mar Menor is om u tegen te zeggen.

Amerikaans lunchen

Eventjes shoppen in La Zenia Boulevard en een vlugge lunch meepikken? Fans van de fifties moeten zeker Tommy Mel’s uitproberen, een leuke tent in Amerikaanse stijl. Voor de die-hard rockers onder ons is er het Hard Rock Café in Valencia.

La Casa del Reloj

La Casa del Reloj in San Pedro Del Pinatar heeft een rijke geschiedenis. Een prachtige oude villa  omringd door een tropische tuin. Ideaal om een kijkje te nemen na het dessert.

Wat is jouw favoriet?

Het 10de restaurant mag u zelf invullen. Wij vernemen graag wat voor jouw de leukste “taberna” of “cantina” is.