Azull sponsort AHC

Azull sponsort AHC

Azull sponsort galabal Antwerp Royal Hockey Club

Dankzij de uitstekende prestaties van de Belgische ploeg op de Olympische Spelen, is hockey tegenwoordig enorm populair. Het Nederlandse team van Azull sponsorde dan ook maar wat graag het galabal van de Antwerp Royal Hockey Club om deze fantastische sport te ondersteunen en te bevorderen.

90 jaar traditie

Deze avond werd georganiseerd om van alle leden een team te maken. Want RAHC is een club waar plezier in hockey al meer dan 90 jaar traditie is! In de prachtige showroom die BMW ter beschikking had gesteld, vierde de club samen met sponsors en vrienden het galabal waar iedereen samenkwam voor een onvergetelijke avond.

Een club om trots op te zijn

Antwerp Hockey Club (AHC) werd opgericht in 1923 en sloot zich in 1924 officieel aan bij de Belgische Hockeybond. In 1924-1925 speelde de club zijn eerste kampioenschap.

Ondertussen blijft de club groeien in aantallen, ambiance en resultaten. Ze brengt ondertussen ieder jaar opnieuw diverse jeugdinternationals voort, waarvan verschillende ook doordrongen tot de nationale ploeg van België en zelfs Nederland.