ZO KOOP JE EEN HUIS IN SPANJE

Waarom een boek "Zo koop je een huis in Spanje"?

Iedereen denkt aan zon, zee, blauwe lucht bij het woord Spanje. Maar is een huis in Spanje ook echt iets voor jou? Kom in dit boek alles te weten over Spanje, vastgoed en veilig kopen.  

Na 12 jaar actief te zijn in Spaans vastgoed en één van de grootste vastgoedcrisissen in Spanje beleefd en geleefd te hebben, heb ik samen met mijn mensen een schat aan informatie verzameld die ik graag met jullie deel.

Veel leesplezier,
Marleen

HAAL JOUW EXEMPLAAR IN HUIS

OVER HET BOEK

Het boek is een antwoord op de meest gestelde vragen bij aankopen in Spanje. Praktische vragen, zoals: "Wie zorgt er voor mijn huis als ik er niet ben?", maar ook "Waar leen ik het goedkoopst? In Nederland, België of Spanje?", en ook "Brengt verhuren echt zo veel op?".

Het is ook bedoeld als inspiratie voor mensen die nog maar dromen van een huis in Spanje. 

Of je nu begeleid wil kopen of liever zelf je weg zoekt, het boek loodst je door het hele proces, van Spanje ontdekken tot in Spanje vastgoed kopen.

OVER DE AUTEUR

Marleen studeerde Economie aan de Universiteit Antwerpen en is al meer dan 12 jaar actief in de vastgoedwereld

Samen met haar man, Johan Conix, richtte ze Azull op - een vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in de begeleiding en de verkoop van Spaans vastgoed aan Belgen en Nederlanders

In 2016 won ze met Azull de Real Estate Awards van de Confederatie van Immobiliën Beroepen van Vlaanderen (CIB).

In januari 2019 schopte ze het tot finaliste van de Womed Award. Een prijs voor de beste vrouwelijke onderneemster van het jaar, die door Markant vzw en Unizo wordt uitgereikt aan vrouwen die rolmodellen zijn voor andere vrouwelijke ondernemers.

Marleen is gastdocente bij Syntra en de AP Hogeschool in Antwerpen. Daarnaast is ze spreker op tal van events die verband houden met de Spaanse vastgoedmarkt.

Vijf tips om Spaans vastgoed te kopen waar je gegarandeerd nog plezier aan beleeft:

  1. Focus je in de eerste plaats op de omgeving. Waar je wil kopen is belangrijker dan het pand zelf. In een foute omgeving word je nooit gelukkig. 

  2. Doe in Spanje nooit zaken zonder een advocaat of jurist. Je spaart er niets mee uit en loopt onnodig risico. 

  3. Betaal nooit een voorschot aan een privépersoon of makelaar. Laat de geldstromen altijd via een advocaat of notaris lopen. 

  4. Wil je een huis kopen om het te verhuren? Wees realistisch over de opbrengsten. Op veel plekken is er een overaanbod en op sommige plaatsen mag je helemaal niet meer verhuren. 

  5. Pas op met koopjes. Ze liggen echt niet dik gezaaid. Als het too good to be true is, is het meestal ook gewoon niet waar.


VIJF TIPS VAN MARLEEN OM SPAANS VASTGOED TE KOPEN

ONTDEK NOG MEER TIPS IN HET BOEK

Azull © 2020

WAT ZEGGEN ANDEREN

Marleen de Vijt is gepassioneerd, gekwalificeerd en een buitenbeentje in de positieve zin van het woord als het gaat om bemiddeling in Spaanse vastgoed. Een makelaar is een bemiddelaar tussen partijen, maar Marleen verliest nooit de belangen van de kopende klanten uit het oog.

- ROB SMULDERS
Mondi, de belangenorganisatie - Directeur

Iedereen die een huis in Spanje wil kopen zou eigenlijk eerst met Marleen De Vijt moeten praten. Ze is als Vlaamse nuchterder dan welke Groninger of Fries dan ook. Fel gekant is ze tegen alle makelaars die gebakken lucht verkopen en geen expertise in huis hebben.

- MARJAN TERPSTRA
Espanje Magazine - Redacteur

OVER HET BOEK

Waarom een boek?

OVER DE AUTEUR

Wie is Marleen?

ACTIVATIE

5 onmisbare tips

RECENSIESKOOP HET BOEK

OVER HET BOEK

HOME